Bitmore: IT-asiantuntija

aTalent

Bitmore on 100% työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen IT-kumppani, joka etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja osaavaa IT-asiantuntijaa vastaamaan vaihtuvien asiakasprojektien läpiviennistä.

IT-asiantuntijana liityt osaksi 10 hengen osaavaa asiantuntijatiimiä, jossa pääset toimimaan IT-ulkoistuksen muutosprojekteissa sekä auttamaan asiakkaita käytännön haasteiden ja vaativien teknisten ongelmien ratkomisessa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti PK-yrityksiä, säätiöitä ja yhdistyksiä, jotka ovat ulkoistaneet IT-ympäristön hallinnan kokonaan tai osittain Bitmorelle. Vedettävät projektit liittyvät puolestaan yritysten IT-infrastruktuuriin, aina verkkoratkaisuista loppukäyttäjien tukipalveluihin moderneja pilvipalveluita, tietoturvaa, ja työn tuottavuuspalveluita unohtamatta. Työssäsi osallistut projektin eri vaiheisiin, ja otat koppia esim. asiakasvaatimusten kartoittamisesta, nykyjärjestelmien auditoinneista, kehitysehdotusten rakentamisesta sekä tietoturvan kehittämisestä. Lisäksi myös käyttöönotot sekä migraatiot suunnittelusta toteutukseen ja dokumentointiin ovat työpöydälläsi. Bitmore on Microsoftin kumppani ja työskentely tapahtuu moderneja M365 teknologioita käyttäen. Sinun ei tarvitse olla kaikkien osa-alueiden syväosaaja, vaan pääset arjessa työskentelemään monipuolisesti osaamisesi mukaan ja kehittämään itseäsi sekä toimenkuvaasi haluamaasi suuntaan.

Olet etsimämme osaaja, mikäli arvostat laadukasta tekemistä ja omaat kykyä ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa ja erilaisia teknisiä ratkaisuja. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset aiempaa työkokemusta IT-alalta, esim. service desk- tai asiantuntijatehtävissä työskentelystä. Tietoturvallinen ajattelutapa ja ymmärrys sen tärkeydestä on juurtunut vahvasti osaksi toimintaasi, jonka lisäksi omaat itsenäisen sekä proaktiivisen työskentelyotteen. Lisäksi toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa.

Sinulta odotamme:

  • IT-alan työkokemusta, esimerkiksi service desk- tai asiantuntijatehtävistä
  • Kokemusta M365 tuotteiden, kuten Intune ja Defender parista
  • Ymmärrystä palvelinympäristöistä ja tietoverkoista
  • Huolellista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta sekä halua viedä projektit laadukkaasti maaliin
  • Aitoa halua kehittää itseään ja syventää osaamista IT-infra-, pilvi- ja tietoturvapalveluiden parissa
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Azure-osaamisen ja Mac-ympäristöjen hallinnan
  • Kokemuksen moderneista tietoturvaratkaisuista, kuten Microsoft Sentinel
  • Tietoteknisen koulutustaustan

Bitmore työnantajana:

Bitmore tarjoaa työskentely-ympäristön, jossa pääset aidosti kehittymään osana kasvavaa ja eteenpäin menevää IT-yritystä. Kulttuuri on bitmorelaisille kaikki kaikessa ja vaalimme vahvaa arvopohjaamme, jonka päälle koko toimintamallimme sekä myös tulevaisuutemme rakentuu: Rehellisyys, yhdessä onnistuminen sekä uteliaisuus ja jatkuva oppiminen. Voit myös luottaa siihen, että Bitmorella kaveria aidosti autetaan ja saat tukea, kun sitä tarvitset. Asiakkaidemme kanssa meillä on pitkät ja hyvät suhteet, joten yhteistyö on sujuvaa. Näistä haluamme pitää myös jatkossa kiinni.

Bitmoren työsuhde-edut ovat myös kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja tukea hammashoitoon. Lounas- ja puhelinetu kuuluvat kaikille työntekijöille sekä mahdollisuus liikunta- ja virike-etuun. Lisäksi Bitmore kustantaa työntekijöidensä nettiliittymät. Toimistolla käy säännöllisesti hieroja ja tarvittaessa voi rentoutua myös hierontatuolissa. Toimiston jääkaapista löytyy tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaista pientä purtavaa ja juotavaa.

Tiimin kesken järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin. Monet bitmorelaiset käyvät toimistolla myös pelaamassa konsolipelejä tai katsomassa elokuvia perheensä kanssa työajan ulkopuolella. Jos sinulla on siis halua kehittyä ja auttaa asiakkaita hyvässä seurassa, Bitmore voi olla sinun paikkasi!

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan Bitmoren palvelukseen. Tehtävässä toivottu aloitus on syyskuussa. Bitmoren toimisto sijaitsee Espoossa, ja toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä toimistolla vähintään 1-2 päivää viikossa osana joustavaa hybridimallia. Palkka tehtävässä on 3000-3500 €/kk välillä kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen, ja neuvotellaan ehdokaskohtaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 13.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Bitmoresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.bitmore.fi/.Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 ).

Hae nyt