Bitmore: Junior IT-asiantuntija

aTalent

Bitmore on 100% työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen IT-kumppani, joka etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja uteliasta Junior IT-asiantuntijaa vastaamaan vaihtuvien asiakkuuksien tukemisesta ja tukipyyntöjen ratkaisemisesta!

Junior IT-asiantuntijana liityt osaksi tukitiimiä, jossa pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen, tietoturvaan ja työasemiin liittyen. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluvat tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta M365-ohjelmistoihin, palvelimiin, palomuureihin, verkkoihin ja käytettävyyteen liittyen. Lisäksi ylläpidät järjestelmäympäristöjä ja osallistut kehitysprojekteihimme, joissa asiakkaille rakennetaan esimerkiksi moderneja pilvi- ja tietoturvaratkaisuja. Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä monipuolisesti osaamisesi mukaan, ja roolissa kehittyessäsi voit laajentaa tehtäväkenttääsi ja saada enemmän vastuuta myös asiakasprojekteissamme.

Mikäli haluat päästä kasvamaan IT-alan asiantuntijaksi osana asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta tiimiä, saatat olla etsimämme osaaja. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset aiempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä ratkaisukeskeisen ja tarkan työskentelyotteen. Olet aidosti motivoitunut oppimaan uutta ja tunnet tietotekniikan perusteet esimerkiksi aiemman työkokemuksen, harrastuneisuuden tai opintotaustasi kautta. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten emme odota sinun olevan kaikenosaava konkari. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa.

Sinulta odotamme:

  • Aiempaa työkokemusta esim. asiakaspalvelutehtävistä
  • Tietoteknistä perusosaamista ja Microsoftin tuotteiden tuntemusta
  • Huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta sekä halua viedä tehtävät laadukkaasti maaliin
  • Aitoa halua kehittää itseään ja kasvaa IT-infra-, pilvi- ja tietoturvapalveluiden asiantuntijaksi
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

  • IT-alan työkokemuksen, esimerkiksi service desk tehtävistä
  • Tietoteknisen koulutustaustan
  • Kokemuksen ja harrastuneisuuden käyttöliittymien, palvelimien tai verkkolaitteiden parista

Bitmore työnantajana:

Bitmore tarjoaa työskentely-ympäristön, jossa pääset aidosti kehittymään osana kasvavaa ja eteenpäin menevää IT-yritystä. Kulttuuri on bitmorelaisille kaikki kaikessa ja vaalimme vahvaa arvopohjaamme, jonka päälle koko toimintamallimme sekä myös tulevaisuutemme rakentuu: Rehellisyys, yhdessä onnistuminen sekä uteliaisuus ja jatkuva oppiminen. Voit myös luottaa siihen, että Bitmorella kaveria aidosti autetaan ja saat tukea, kun sitä tarvitset. Asiakkaidemme kanssa meillä on pitkät ja hyvät suhteet, joten yhteistyö on sujuvaa. Näistä haluamme pitää myös jatkossa kiinni.

Bitmoren työsuhde-edut ovat myös kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja tukea hammashoitoon. Lounas- ja puhelinetu kuuluvat kaikille työntekijöille sekä mahdollisuus liikunta- ja virike-etuun. Lisäksi Bitmore kustantaa työntekijöidensä nettiliittymät. Toimistolla käy säännöllisesti hieroja ja tarvittaessa voi rentoutua myös hierontatuolissa. Toimiston jääkaapista löytyy tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaista pientä purtavaa ja juotavaa.

Tiimin kesken järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin. Monet bitmorelaiset käyvät toimistolla myös pelaamassa konsolipelejä tai katsomassa elokuvia perheensä kanssa työajan ulkopuolella. Jos sinulla on siis halua kehittyä ja auttaa asiakkaita hyvässä seurassa, Bitmore voi olla sinun paikkasi!

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan Bitmoren palvelukseen. Tehtävässä toivottu aloitus on syyskuussa. Bitmoren toimisto sijaitsee Espoossa, ja toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä toimistolla n. 2 päivää viikossa osana joustavaa hybridimallia. Palkka tehtävässä on 2500-3000 €/kk välillä kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen, ja neuvotellaan ehdokaskohtaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 13.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla niiden tulojärjestyksessä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Bitmoresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.bitmore.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395).

Hae nyt

Bitmore on työntekijöidensä 100% omistama moderni sekä innovatiivinen IT-kumppani ja IT-infra-, pilvi- ja tietoturvapalveluiden asiantuntija. Meitä yhdistää kokemus sekä halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, nopeasti ja ketterästi. Bitmore nimi kuvastaa suoraan toimintatapaamme: teemme sekä tarjoamme aina vähän enemmän, mitä asiakkaamme osaavat odottaa. Henkilöstön hyvinvointi sekä hyvä henki heijastuu suoraan parempana palveluna ja tämä on yksi Bitmoren tärkeimmistä arvoista.

Emme rakasta rautaa ja tekniikkaa, vaan moderneja IT-palveluita, jotka hyödyttävät asiakkaitamme päivittäisessä liiketoiminnassa ja tuovat parhaimmillaan kilpailuetua. Tavoitteenamme on aina olla ennen kaikkea kumppani, osana asiakkaan liiketoimintaa. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä sekä pitkäjänteistä yhteistyötä kasvattaen jatkuvasti ymmärrystä asiakkaidemme ydinliiketoiminnasta sekä sen erityistarpeista.