Frends - Open Application Junior Integration Developer

All levels
Frends

Junior Integration Developer - Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme 🌍

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tulevaisuuden mahdollisuuksia silmällä pitäen. Alla kerromme roolista ja meistä lisää.
 • Teemme työtä, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei pyörisi.
 • Töitä tehdään omissa Frends-tiimeissä - opit tuntemaan kollegasi, tiimihenki on vahva ja saat tekniset asiantuntijat ympärillesi.
 • Kehitystyö onnistuu joustavasti ja saat myös itse päättää, mistä päin Suomea työsi teet.
 • Meillä on oma, kehittyvä integraatioalusta Frends - tuotekehitystiimi on vieressä ja vastaa kun kysyt.
 • Olemme vakaa, järkevästi kasvava ja moderni integraatiotalo - pääset kehittymään turvallisessa ympäristössä.
 • Laajasta asiakaskunnastamme löydät kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, jotka johtavat mielenkiintoisiin ja mielekkäisiin projekteihin ja erilaisiin tekniikoihin (mm. Aalto Yliopisto, Lähitaksi, St1).
"Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli meillä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta. Täällä näkee myös

➡️ Integraatiokehittäjän rooliin voit tutusta lisää blogistamme.

Tutustu integraatiokehittäjinä työskentelevien junior-kehittäjiemme Riina-Alisan, Petterin ja Juuson uratarinoihin. FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin hakijoidemme kysymyksiin.

🏆 Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi, urapolkua pidemmällekin
 • Joustavan työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa, (mm. lapsiperheet)
 • Päteviä työkavereita, oman mentorin ja tukea antavan esihenkilön
 • Turvallisen, vakaan ja kasvua uhkuvan työpaikan start-up henkisellä otteella
 • Matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin
 • Kattavat edut (esim. mahdollisuus suorittaa sertejä, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, hieronta, lastenhoitopalvelu, lounasetu- ja kulttuurietu, kulttuuri- ja liikuntakerho, fillarietu)

💻 Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends on pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

➡️ Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja töissämme ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset oppimaan.

Alä huoli - mitä et osaa, me opetamme! 🦄 Panostamme perehdytykseen ja tuemme sinua.

🧐 Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

➡️ Arjestamme voit myös lukea lisää täältä. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä.

⭐ Miltä kuulostaa?

Jos mielenkiintosi on herännyt, voit jättää meille avoimen hakemuksen junior-positioomme tästä linkistä tulevaisuutta silmällä pitäen!

Aloitus on sovittavissa joustavasti. Myös osa-aikainen työ on mahdollista (min. 3pv / vk) ja etäily on osa arkeamme. Junior-rooleissa toivomme kuitenkin mahdollisuutta käydä toimistollamme Espoossa aluksi viikottain, jotta oppiminen ja perehdyttäminen soljuu luontevimmin.

Voit tutustua myös vinkkeihimme:

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Note: Finnish language is required.


Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita? 🌎

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.