Frends - Senior Backend Developer

All levels
Frends

Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme 🌍

 • Teemme työtä, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei pyörisi.
 • Töitä tehdään omissa Frends-tiimeissä - opit tuntemaan kollegasi, tiimihenki on vahva ja saat tekniset asiantuntijat ympärillesi.
 • Kehitystyö onnistuu joustavasti ja saat myös itse päättää, mistä päin Suomea työsi teet.
 • Meillä on oma, kehittyvä integraatioalusta Frends - tuotekehitystiimi on vieressä ja vastaa kun kysyt.
 • Olemme vakaa, järkevästi kasvava ja moderni integraatiotalo - pääset kehittymään turvallisessa ympäristössä.
 • Laajasta asiakaskunnastamme löydät kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, jotka johtavat mielenkiintoisiin ja mielekkäisiin projekteihin ja erilaisiin tekniikoihin (mm. Aalto Yliopisto, Lähitaksi, St1).
"Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli meillä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta. Täällä näkee myös hyvin mielenkiintoisesta näkökulmasta oman integraatioalustamme kehittymistä.” -Jura, Integration Developer.

➡️ Integraatiokehittäjän rooliin voit tutusta lisää blogistamme.

🏆 Tarjoamme

 • kilpailukykyisen palkan riippuen kokemuksestasi
 • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi
 • mielenkiintoisia projekteja, joissa hyödynnetään muun muassa omaa integraatioalustaamme Frendsiä
 • joustavat työajat ja lokaation, etänäkin hommat hoituu
 • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)
 • turvallisen ja vakaan työpaikan
 • tukea antavan esihenkilön ja oman tiimin
 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin
 • kattavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, koulutusmahdollisuuksia, sertejä, lounasetu, virikesetelit, kulttuuri- ja liikuntakerho, kuntosali, hieronta, sairaan lapsen hoitopalvelu)

💻 Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends on pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

Frends on saanut tunnustusta kansainvälisessä 2023 Gartner® Magic Quadrant™ -tutkimuksessa, Integration Platform as a Service -kategoriassa. Gartner arvioi kansainväliset iPaaS-toimijat niiden vision sekä suorituskyvyn pohjalta.

➡️ Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset myös oppimaan.

🧐 Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

➡️ FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arjestamme voit myös lukea lisää täältä. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä.

⭐ Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit olla meihin näppärästi ja nopeasti yhteydessä ilman CV:tä ja tarkennellaan yhdessä lisää. Jätä yhteystietosi meille tämän hakulinkin kautta (esim. LinkedIn-profiilin avulla) tai lähetä mailiosoitteesi meille tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kaipaatko lisätietoja ja haluat jutella lisää? Olethan yhteydessä suoraan Ainoon, aino.pulkkanen@frends.com, +358 50 5341270.

Rekrytointiprosessimme on nopea, avoin ja informatiivinen. Voit lukea prosessistamme lisää täältä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu ympäri Suomea. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.


Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita? 🌎

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

Kiinnostuitko? Tutustu meihin lisää blogeistamme.