Full Stack Developer (Node, React, Python)

Bachelor
HIQ

Hei sinä urasi alkuvaiheessa oleva, pari vuotta työkokemusta kerryttänyt Full Stack -kehittäjä, tule meille töihin! Meillä pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi innostavan tiimiin kanssa laadukkaiden digitaalisten ratkaisujen parissa. Hiqlaisia kuvastavat asiantuntijuus, tiimihenkisyys sekä ystävällisyys, ja näitä asioita toivomme myös tulevalta kollegaltamme. Myös asiakaslähtöisyys on konsulttina erityisen tärkeässä asemassa. Innostava työyhteisö ja asiantunteva tiimi sekä aktiivinen kompetenssinkehitys ja tiedonjako tukevat onnistumista.

Mitä me teemme?

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin digitaalisiin palveluihin ja kyvykkyyksistämme löytyy laaja kirjo osaamista ohjelmistokehityksen, testauksen, automaation, designin ja strategiatyön saralta. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta konsultoinnin, projektitoimitusten sekä ylläpidon muodossa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Relevanttia työkokemusta 2+ vuoden ajalta
  • Kokemusta ohjelmistokehityksestä JavaScript, Node, React ja Python -teknologioilla.
  • Kokemusta AWS-pilvipalveluista

Kiinnostuitko?

Mikäli koet sopivasi rooliin ja haluat osaksi HiQ-perhettä, lähetä hakemuksesi meille! Haethan pian, sillä haku sulkeutuu 23.5.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tässä linkki hakusivulle: https://careers.hiq.fi/jobs/2805086-full-stack-developer-node-react-python/e9ec6172-dbb1-4f2e-b195-f8d750c5048d

Voit hakea myös lähettämällä suoraan sähköpostia Liinu Pääkkölälle (liinu.paakkola@hiq.fi). Emme tarvitse viimeisen päälle viilattua CV:tä, riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.