Integration Summer Trainee ūüáęūüáģ

Frends Technology

Maailma ei py√∂ri ilman integraatioita. Me emme py√∂ri ilman integraattoreita! ūüĆć

Kiehtooko sinua vahvemmin tietokannat ja back end kuin frontti- tai mobiilipuoli? Kykenetkö ajattelemaan loogisesti ja hahmotat kokonaisuuksia hyvin? Jos vastasit kyllä, niin integraatiot voisivat olla sinun juttusi!

Tule sukeltamaan kesäksi integraatioiden ja APIen pariin ja kehittämään integraatioratkaisuja Frends eiPaaS:lla. Kesän jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa työskentelyä Frendsillä esimerkiksi opintojesi ohella.

Meill√§ Frendsill√§ on intohimo teknologiaa kohtaan ja ty√∂skentelemme l√§hell√§ digitaalisen maailman kuumimpia trendej√§. Asiantuntevat ja mukavat ty√∂kaverit yhdistettyn√§ haastaviin ja monipuolisiin projekteihin tehokkaalla, omalla Frends-integraatioalustalla, joka mahdollistaa digitalisaation ja prosessiautomaation ‚Äď se on meid√§n juttumme! Vahva tiimihenki sek√§ luottamus, vapaus, vastuu ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakivi√§, joita vaalimme.

Tutustu Frendsillä junior integraatiokehittäjinä aloittaneiden Petterin ja Juuson uratarinoihin.

ūüŹÜ Tarjoamme

 • Ty√∂n, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei py√∂risi
 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja eri toimialoilta
 • Mahdollisuuden kehitt√§√§ ja laajentaa omaa osaamistasi ja urapolkua pidemm√§llekin
 • Asiantuntevan ja rennon, oman tiimin sek√§ tukea antavan mentorin ja esihenkil√∂n
 • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkaa t√∂it√§ kes√§n j√§lkeen
 • Oman, kehittyv√§n Frends-alustan - vieress√§ istuva tuotekehitystiimi tukee ty√∂ss√§ ja vastaa kun kysyt
 • Turvallisen, vakaan ja kasvua uhkuvan ty√∂paikan start-up henkisell√§ otteella
 • Matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin
 • Kattavat henkil√∂st√∂edut (mm. laaja ty√∂terveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, hieronta, kulttuuri- ja liikuntakerho, opintobonus)

ūüíĽ Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

Frends on saanut tunnustusta kansainv√§lisess√§ 2023 Gartner¬ģ Magic Quadrant‚ĄĘ -tutkimuksessa, Integration Platform as a Service -kategoriassa. Gartner arvioi kansainv√§liset iPaaS-toimijat niiden vision sek√§ suorituskyvyn pohjalta.

‚ě°ÔłŹ Lue, millaista Frendsill√§ on tehd√§ kehitysty√∂t√§ blogistamme ja katso my√∂s lyhyt demo-video. Voit my√∂s tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja n√§hd√§, mist√§ Frendsiss√§ on kyse.

Taikasanoja töissämme ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Tutuiksi sinulle tulevat myös API-arkkitehtuuri, API Management, GraphQL ja LINQ.

ūüßź Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Levi Ski, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä.

‚ě°ÔłŹ FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on her√§nnyt. Arjestamme voit my√∂s lukea lis√§√§ blogissamme ja arvoistamme sek√§ kulttuuristamme kerromme puolestaan lis√§√§ t√§√§ll√§.

‚≠ź Miten edet√§√§n?

Jos mielenkiintosi heräsi, toivomme, että kohtaamme! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 15.3.2024 ja kerro meille itsestäsi sekä mikä sinua kiinnostaa ja motivoi.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu tekniset tehtävät, jotka saat tehdä kotona, sinulle sopivana ajankohtana sekä Teams-tapaaminen kanssamme. Rekrytointiprosessistamme voit lukea lisää täältä. Tutustu myös työnhaun vinkkeihimme blogistamme.

Huomioithan, että edellytämme työskentelyä viikoittain toimistollamme Espoossa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Note: Finnish language is required.


Mit√§ maailmamme olisi ilman integraatioita? ūüĆé

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yh√§ puhelimella.
 • Laivat eiv√§t p√§√§sisi satamiin ilman ennakolta l√§hetettyj√§ tulli-ilmoituksia.
 • S√§hk√∂mittarit luettaisiin k√§sin.
 • Vanhat j√§rjestelm√§t vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden p√§√§lle ei integraatiokeinoin pystytt√§isi rakentamaan moderneja k√§ytt√∂liittymi√§.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.