Kesätyöntekijä 5-6kk, digipalvelut ja IT-kehitys, Suomen Golfliitto

HIQ

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on maan suurin lajiliitto yli 155 000 rekisteröityneellä pelaajallaan. Jäsenseuroja on 133. Olemme kaikille avoin ja vetovoimainen yhteisö, joka lisää hyvinvointia ja naururyppyjä elämään.

Työpaikkakuvaus

Tule kesätyöntekijäksi kehittämään 150 000 golfarin digitaalisia palveluita! Kesätyöntekijänä Golfliitossa saat monipuolisesti vastuuta digipalveluiden asiakastuesta aina palveluiden määrittelyyn asti. Pääset myös näköalapaikalle jäsenmäärältään yhteen Suomen suurimmista lajiliitoista.

Tervetuloa kehittämään osaamistasi

Kesätyöntekijänä olet osa Golfliiton digitiimiä. Annamme asiakaspalvelua seuroille ja pelaajille, ylläpidämme ja kehitämme keskusrekisterijärjestelmäämme, jäsensovellustamme ja rajapintapalveluita.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. seuravaa:

  • Ohjelmistopalveluiden käytön asiakaspalvelutehtävät
  • Asiakaspalvelua avustavan tekoälyn koulutus ja käyttö
  • Pienkehityksen työjonon koordinointi palvelukumppanimme kanssa
  • Golfliiton ohjelmistopalveluiden määrittely ja testaaminen

Tehtäviin ei kuulu koodausta.

Voit työskennellä joustavasti toimistollamme Pitäjänmäellä sekä etänä.

Tarjoamme 5-6kk määräaikaisen työpaikan erikseen sovitusti maalis-syyskuussa.

Golfliitossa pääset tekemään digiä kiehtovan pelin pyörteissä. Otamme digin tosissamme. Jäsensovelluksellamme on yli 100 000 käyttäjää ja keskusrekisterijärjestelmämme on kriittinen osa golfin digitaalista ekosysteemiä ja 150 000 jäsenen harrastusta.

Millaista henkilöä etsimme

Toivomme, että kesätyöntekijämme saa mieleenpainuvan ja osaamistaan kehittävän kokemuksen ohjelmistopalveluiden ylläpidosta, ja siinä sivussa myös golfista. Olet tärkeä osa tiimiä ja haluamme, että onnistut.

Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta ohjelmistopalveluiden käytöstä ja ylläpidosta
  • Vähintään 2. vuoden amk tai korkeakouluopintoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Suomen ja englannin kielien sujuvaa kielitaitoa

Sinulla on halukkuutta kehittyä, oppia uutta ja jakaa rohkeasti näkemyksiäsi. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta. Golfin tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on apua, jos puhuu golfia.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja kerro miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä. Kerro myös palkkatoiveesi ja pystytkö työskentelmään vähintään 5kk maaliskuusta elokuuhun. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.02.2024.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Aarni Nordqvist, aarni.nordqvist@golf.fi