Sovelluskehittäjä (React/.Net)

All levels
Sami Törmä

Suomen Kasvurahoitus Oy hakee motivoitunutta ja kehittymishaluista kehittäjää rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia laskutus- ja rahoitusratkaisuja.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet osana dynaamista tiimiä, jossa kehität ja optimoit tuotteitamme, jotka helpottavat ja tehostavat yrittäjien päivittäistä toimintaa. Työssä käytettävät pääasialliset teknologiat ovat React, JavaScript, Microsoft Azure ja .Net Core/Entity Framework.

Mitä tarjoamme
Monipuoliset teknologiat ja kehitysmahdollisuudet: Mahdollisuus työskennellä ja syventää osaamista monipuolisissa teknologioissa ja projekteissa.

Kasvupotentiaali: Pääset vaikuttamaan kehityshankkeisiin ja näkemään työsi tulokset käytännössä. Olet avainasemassa auttamassa pk-yrityksiä menestymään.

Joustavuus: Työ sopii myös opintojen ohella suoritettavaksi osa-aikatyöksi, esimerkiksi 2 päivää viikossa ja kesän ajan täysipäiväisenä.

Tuki ja kehittymismahdollisuudet: Saat kattavan perehdytyksen, modernit työvälineet ja tiimimme tuen.

Sijainti: Toimistomme sijaitsee Helsingissä paraatipaikalla (Pohjoisesplanadi 35), mutta mahdollisuus etätyöhön tuo joustavuutta.

Olet etsimämme henkilö jos
- Sinulla on aiempaa kokemusta Reactista, JavaScriptistä, Microsoft Azuresta tai .Net Core/Entity Frameworkista
- Olet itseohjautuva, innokas oppimaan uutta ja halukas osallistumaan tiimityöhön
- Arvostamme kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja teknologioihin
- NextJs, Contentful ja SEO-osaaminen katsotaan eduksi

Älä epäröi hakea paikkaa, vaikka et osaisikaan kaikkia teknologioita. Tärkeintä on asenne ja oppimishalu!

Hakeminen

Jos olet valmis ottamaan askeleen urallasi ja liittymään menestyvään tiimiimme, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@kasvurahoitus.fi.
Voit myös ottaa yhteyttä IT-Manager Karri Kankaaseen sähköpostitse
karri.kangas(a)kasvurahoitus.fi lisätietoja varten tai toimitusjohtaja Sami Törmään sami.torma(a)kasvurahoitusfi. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti.

Nyt on tilaisuutesi liittyä kasvavaan tiimiin ja rakentaa uraasi rahoitusteknologian parissa!