Fullstack-kehittäjä Taito Unitedille

Partner
Taito United

Työssäsi suunnittelet ja toteutat verkko- ja mobiilipalveluita sekä muita asiakkaidemme digitalisaatiohankkeita yhdessä muun tiimin kanssa. Pääset rakentamaan palveluita asiakkaidemme liiketoiminnan ytimeen ja uuden liiketoiminnan kasvattamiseen. Työskentelet mielelläsi modernien frontend- ja backend-teknologioiden parissa etkä kavahda laaja-alaisiakaan sovelluskehityksen vastuita. Kirjoitat kaunista koodia ja opettelet mielelläsi uusia asioita. Pääset myös hyödyntämään sosiaalisia taitojasi työskennellessäsi yhdessä asiakkaiden kanssa. Arvostamme harrastuneisuutta ja taitoa.

‌‌

Taito United perustettiin 10 vuotta sitten missionaan rakentaa hyvää softaa asiakkailleen ja tarjota parhaita mahdollisia työpaikkoja alan ammattilaisille. Tänä päivänä meitä on 40 ammattilaisen joukko, jotka kehittävät maailmaa paremmaksi softa kerrallaan. Teemme töitä paljon projekti- ja tiimimuotoisesti omalla porukalla, meillä työssäsi toteutuu ne tärkeimmät, eli:

‌‌

  • Merkitykselliset projektit, kehitämme asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta oleellisia palveluita
  • Modernit tämän päivän teknologiat, jotka kehittävät myös sinua ammatillisesti
  • Ympärilläsi osaavat, parhaat tekijät ja tiimillä valta ja vastuu omasta työskentelytavasta
  • Samanhenkistä seuraa myös projektin ulkopuoliseen sosiaaliseen elämään, harrastuksiin ja yrityksemme kehittämiseen yhä paremmaksi paikaksi meille kaikille

‌‌

Meillä useimmat tekevät laaja-alaisia ohjelmistokehityksen tehtäviä. Palkkaamme sekä kokeneempia että nuorempia, projekteissamme on tarjolla mielenkiintoisia haasteita jokaisen taitojen mukaan. Arvostamme oppimista ja kehittymistä ja pidämme huolta sen toteutumisesta jokaisen kohdalla parhaamme mukaan.

‌‌

Voit itse valita työskenteletkö osittain tai kokonaan toimistolla, kotonasi tai jossain muualla. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

‌‌

Jäikö kysyttävää? Kurkkaa lisätietoja täältä tai voit olla myös suoraan yhteydessä Henrietta Hörhammeriin (Head of People & Culture) henrietta.horhammer@taitounited.fi.

‌‌